Hvis du har brug for en abonnements-ekspert

Efter at jeg solgte mine abonnementsforretninger, har jeg som abonnements-ekspert hjulpet mere end 30 iværksættere og virksomheder med at skabe succésfulde abonnements-koncepter. Jeg tilbyder min hjælp på følgende måder:

Mentorforløb for iværksættere og direktører, hvor jeg via sparring og konkret rådgivning hjælper dig med at udvikle din forretning og løfte dig som iværksætter, leder og menneske. Som abonnements-ekspert kan jeg blandt andet hjælpe dig med at udvikle og skalere en succesfuld abonnementsforretning.

Workshops hvor jeg faciliterer en kreativ udviklingsproces i virksomheden, og hjælper med at udvikle, optimere og skalere din abonnementsforretning. I processen øser jeg også ud af min erfaring med at skabe succesfulde abonnementskoncepter, og giver sparring og stiller spørgsmål til reflektion, mht. hvorledes I kan optimere jeres forretning. Som abonnements-ekspert har jeg hjulpet med at udvikle mere end 20 nye fordelsklubber, og har hjulpet med at optimere og skalere endnu flere abonnementskoncepter.

Sparring og rådgivning på strategisk niveau i forhold til de udfordringer som du eller din virksomhed står overfor, eller de ønsker og drømme som du/I har til, hvorledes virksomheden skal udvikle sig. Jeg har især stor erfaring med at udvikle og skalere onlinevirksomheder, og er abonnements-ekspert.

Iværksættersparring til halv pris for en times konkret sparring og rådgivning til præcis din/jeres idé eller virksomhed. Jeg elsker at hjælpe andre iværksættere med ild i øjnene til at få succes, ved at dele ud af mine egne erfaringer, fejl og succéser.

Kursus på 1 dag om hvorledes du trin for trin skaber en succesfuld fordelsklub / medlemsklub. De næste kurser kører i februar 2019 i henholdsvis Aalborg og København.

Foredrag om mit inspirerende og fantastiske iværksætter-eventyr hvor vi gik fra 0 til en mange-millionforretning på 5 år, og disruptede en hel branche med et fordelsklub-koncept som ikke var set før i Danmark.

Bog om, hvorledes du trin for trin skaber en succésfuld abonnementsforretning. Som abonnements-ekspert har jeg dels en mangeårig erfaring med selv at skabe og drive succésfulde abonnementsforretninger, dels har jeg hjulpet mere end 30 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere en abonnementsforretning. Og med denne bog, kan jeg hjælpe mange flere med min viden om og erfaring med at skabe succésfulde abonnementsforretninger. Bogen er undervejs, og udkommer snart!

Mål- og strategiproces driver og facilitator så I kommer hele vejen, fra scratch til et færdigt strategisk grundlag for jeres virksomhed, som der kan eksekveres på. Med et strategisk grundlag menes vision, strategiske mål og tilhørende strategier. Undertiden kan der også være behov for at se på virksomhedens mission og/eller værdier. Desuden kan jeg hjælpe med at skabe et billedsprog, der via sit visuelle udtryk hjælper med at kommunikere det strategiske grundlag, og fastholde ledere og medarbejdere på virksomhedens vision, mål og strategier.