1-dags kursus, hvor du lærer det hele:

Sådan udvikler du en succesfuld fordelsklub / medlemsklub

Behovet for et abonnements-kursus er stort. Antallet af fordelsklubber og medlemsklubber eksploderer i disse år indenfor næsten alle brancher. Eksisterende webshops udvider forretningen med en fordelsklub, og helt nye fordelsklubber skyder op med alt fra barberblade til blomster og hundefoder. Rigtig mange virksomheder har fået øjnene op for værdien i at knytte kunderne tættere til sig ved at gøre dem til medlemmer, og give dem nogle medlemsfordele.

Det betyder også, at jeg får rigtig mange forespørgsler om hjælp til hvordan man skaber en succésfuld fordelsklub.

Mange garvede webshop-ejere må sande, at det at drive en succésfuld kræver et andet mindste og nogle lidt andre kompetencer end det at drive en webshop. Og iværksættere der starter en webshop fra bunden, mangler en helt masse viden og knowhow om, hvordan en fordelsklub gøres til en god forretning.

Et abonnementskursus for alle

Jeg kan desværre langt fra hjælpe alle med personlig sparring eller et mentorforløb, så derfor tilbyder jeg et abonnements-kursus i, hvordan du skaber, optimerer, udvikler og skalerer en online abonnementsforretning som f.eks. en fordelsklub / medlemsklub. Kurset er for alle, både for dig der er helt ny eller kommende abonnementsforretning-ejer, og for dig der har drevet en abonnementsforretning i et stykke tid, men ønsker hjælp til at videreudvikler eller yderligt at skalere forretningen.

På kurset får du blandt andet viden om, hvordan du:

 • Får dit abonnements-koncept skruet sammen
 • Vælger den rigtige tekniske systemplatform
 • Får de rette produkter på hylderne
 • Skaber en succéesfuld go to markedet strategi
 • Markedsfører din fordelsklub / medlemsklub
 • Får juraen på plads og opfylder markedsføringsloven
 • Tiltrækker og fastholder medlemmer
 • Belønner loyalitet og skaber ambassadører
 • Konverterer gratismedlemmer til betalende medlemmer
 • Måler på de rigtige kpi´er, så du ved hvordan forretningen går
 • Får styr på betalingerne og håndterer kortudløb

✅ Udover at lære dig, hvad der generelt skal til for at skabe en succésfuld abonnementsforretning, vil jeg også give dig en række konkrete og eksekverbare forslag til forbedring af netop DIN idé eller forretning.

Formen på kurset bliver kreativ, således at du via nogle sjove og konkrete øvelser kommer til at arbejde med skabelsen af abonnementsforrretninger i praksis. Du får vigtig viden ind under huden på en sjov måde, og kommer undervejs også til at arbejde med din egen idé / forretning, og får et netværk af andre abonnements-entusiaster, som du efterfølgende kan sparre med.

Praktisk info om dette abonnements-kursus

De næste kurser kører den 19. februar 2019 (Aalborg) og den 26. februar (København).

Prisen er for dette 1-dags abonnements-kursus er 3.995 kroner ex moms inklusiv frokost og øvrig forplejning. Kurset er for max 16 deltagere, så tilmeldingen er efter “først til mølle” princippet. Hvis kurset er overtegnet når du tilmelder dig, kan du komme på en venteliste til næste gang kurset gennemføres.

✅ Du kan spare 1.000 kroner ved tilmelding senest 20. december –  early bird prisen er nemlig 2.995 kroner ex moms.

Hvis du er interesseret i at få mere info om kurserne og tilmelde dig, så kontakt mig her eller på mobil 3113 9580, så sender jeg dig info og en invitation 😊