Iværksætter-foredrag der inspirerer

Andreas-dirksen-foredrag

Mit iværksætter-foredrag handler om, hvordan jeg med Plusbog disruptede en hel bogbranche, på få år tog en kæmpe markedsandel og til sidst blev kopieret af Danmarks største webshop, Saxo.com.

Og undervejs oplevede talrige bumps på vejen og i den grad havde kniven på struben. Og om hvordan vi overlevede og blev Danmarks første store fordelsklub, på trods af at ingen troede på vores forretnings-idé.

Det er på mange måder en fuldstændig fantastisk historie, og når jeg er ude at fortælle den i forskellige sammenhænge, får jeg utrolig mange tilkendegivelser af, at det er en medrivende, sjov og meget inspirerende historiee.

✅ Foredraget giver andre iværksættere og virksomheder et positivt kick mht. at det KAN lade sig gøre at få succes, på trods af alle odds.

✅ Mange er bange for at tage springet og blive iværksættere., Mit mantra er, at de skal skrotte worst case scenarierne og komme i gang, for virkeligheden er ALTID MEGET BEDRE

Her har jeg fortalt min iværksætterhistorie

Jeg har blandt andet fortalt min iværksætterhistorie på Nordjyllands største iværksætterevent med 800 deltagere, til iværksætterforløb i Viborg Erhvervsråd, til ledige direktører og iværksættere hos Lederne, på skoler og i private organisationer som f.eks. Rotary. Samt på TV2 og i medier som Børsen, Erhvervsmagasinet, Bogmarkedet, Politiken og Mediawatch => se presseomtale

Praktisk info om mit iværksætter-foredrag

En standardbooking tager udgangspunkt i en times tid, hvor jeg bruger 45 minutter på at fortælle historien, og svarer på spørgsmål i 15 minutter, men historien kan forkortes helt ned til 10-15 minutter eller udvides efter behov, samt udvides eller vinkles på netop den måde som du/I ønsker. For eksempel som led i en inspirationsformiddag om abonnementsforretning eller som kickoff til en forandringsproces.

✅ Jeg tager 6.000 kroner ex moms for dette inspirerende iværksætter-foredrag

✅ Kontakt mig her eller på mobil 3113 9580 for forespørgsel om booking af et foredrag.