Mentorforløb med fokus på både forretningen og dig

andreas dirksen

Siden jeg solgte mine virksomheder i sommeren 2017, er jeg talrige gange blevet spurgt af andre iværksættere, om ikke jeg vil være mentor for dem. De er blevet inspireret af mig eller min iværksætterhistorie, og vil gerne have min hjælp til at udvikle, optimere og skalere forretningen, samt ikke mindst selv at blive “løftet” som iværksætter eller virksomhedsleder.

Jeg er derfor begyndt at tilbyde mentorforløb, og er pt. mentor for 11 iværksættere/direktører.

For mig er det fantastisk at opleve, hvor meget mine mentee vokser, mens jeg er mentor for dem, og hvor meget jeg egentlig kan hjælpe via min personlige sparring til dem. 18 års erfaring som iværksætter giver virkelig meget erfaring ud i at skabe succesfulde forretninger.

Det kan jeg hjælpe dig med via et mentorforløb

Mange iværksættere står med nøjagtig de samme udfordringer, for eksempel:

 • Hvad er det egentlig jeg drømmer om at opnå som iværksætter?
 • I hvilken retning og hvordan skal jeg udvikle forretningen?
 • Hvordan arbejder jeg med strategi og mål?
 • Hvordan skalerer jeg min virksomhed?
 • Hvordan udvikler jeg mig fra iværksætter til direktør med ansatte under mig?
 • Hvad er jeg selv bedst til, og hvad skal jeg uddelegere?
 • Hvordan bliver jeg bedre til at give ansvar og opgaver fra mig?
 • Hvordan sikrer jeg, at mine medarbejdere brænder lige så meget for virksomheden som jeg gør?
 • Hvordan følger jeg op på, hvordan det går med virksomheden?
 • Hvordan får jeg mere kapital ind i virksomheden?
 • Hvilke udfordringer vil jeg møde på vejen, og hvordan tackler jeg dem?
 • Hvordan balancerer jeg mit arbejdsliv i forhold til min fritid?
 • Hvordan får jeg selv “fyldt på”, så jeg ikke går død?

✅ Disse og mange flere ting kan jeg give dig sparring på, og hjælpe med at finde svar på og håndtere, så både du som iværksætter og din virksomhed blomstrer og udvikler sig i den rigtige retning.

Fordi jeg selv har taget hele rejsen som iværksætter til virksomhedsleder med en mange-million omsætning, ved jeg hvordan det er at være iværksætter, hvor svært det kan være, hvor alene man kan føle sig, hvor meget du brænder for din virksomhed, hvilke dilemmaer du ofte står i osv. Jeg kan give dig sparring både på det strategiske, taktiske og operationelle plan, samt selvfølgelig i forhold til dig som person og iværksætter. Altså et mentorforløb, hvor vi kommer 360 grader rundt, og du får den sparring og hjælp, du har brug for.

Hvordan foregår et mentor-forløb?

Når jeg mødes med mine mentee, er strukturen på mødet sædvanligvis denne:

 • Status – hvordan går det med dig og virksomheden, hvad er der sket siden sidst og hvilke udfordringer og muligheder har du mødt
 • Drøftelse af de droblemstillinger, perspektiver, drømme, overvejelser osv. som du gerne vil vende med mig og have min sparring og eventuelle løsningsforslag på
 • Mine takes mht. hvad jeg ser som noget vi med fordel bør drøfte og forholde os til, set udefra. Ofte bliver man “blind” som iværksætter, og ser ikke selv de udviklingsmuligheder eller udfordringer, som der er i virksomheden
 • Aftale vedrørende de opgaver eller spørgsmål til reflektion som du får som hjemmearbejde forud for næste mentormøde

Et mentormøde tager 1,5-2 timer, og vi mødes cirka en gang om måneden – gerne lidt oftere i begyndelsen.

✅ Og hvis det hele pludselig brænder på for dig mellem 2 mentormøder, eller du har nogle presserende spørgsmål, er jeg i mentorforløbet også til din rådighed mellem møderne, og kan nås via mail eller telefon.

Vi kan godt mødes via Skype, hvis du foretrækker det, eller den geografiske afstand mellem er stor. Men så tidligt som muligt i mentorforløbet vil jeg gerne komme ud og besøge dig i din virksomhed, så jeg oplever hvad det er du er i gang med at skabe, og forstår hvordan din virksomhed fungerer.

Varigheden af et mentorforløb

For at kunne give dig den bedst mulige sparring, skal jeg dels lære dig godt at kende, dels forstå din forretning ind til benet. Derfor giver det ikke megen værdi kun at mødes f.eks. 2 gange. Dermed ikke være sagt, at du binder dig til noget som helst, for det gør du ikke – du kan til hver en tid stoppe et mentorforløb, hvis du ikke mener at få nok ud af det. Men dit udgangspunkt skal være et ønske om et længere mentorforløb, hvor vi er på en rejse sammen, der går ud på at løfte dig og udvikle og skalere din virksomhed, så vi sammen opnår nogle markant bedre resultater, end du gjorde alene.

✅ Ingen af de iværksættere som jeg hidtil har været mentor for, er stoppet.

Vi er fortsat rejsefæller, og det er vildt så meget der er sket med dem og deres virksomhed på de 2-9 måneder som jeg foreløbig har fået lov til være sammen med dem, på deres fantastiske iværksætter-rejse.

Praktisk info vedr. mentorforløb

Jeg tager som din personlige mentor 2.200 kroner ex moms i timen. Den første mentortime – som bla. går ud på at afstemme forventningerne og vurdere om vi begge synes at der er en god kemi mellem os – er halv pris. Priserne er inklusiv min forberedelse og inklusiv den eventuelle tid og de udgifter som jeg har i forbindelse med vores møder, f.eks. som følge af transport. Du betaler altså udelukkende for den tid som jeg rent faktisk bruger som mentor for dig.

Selvom jeg aldrig har gjort “reklame” for mit mentortilbud, får jeg rigtig mange forespørgsler mht. om jeg vil være mentor, og hvor meget jeg gerne ville, kan jeg desværre ikke hjælpe alle. Jeg kan derfor ikke garantere, at jeg kan være din mentor og rejsefælle på din iværksætterrejse. Men kontakt mig og lad os få en uforpligtende snak om dig og din virksomhed, så jeg kan vurdere i hvor høj grad, jeg kan hjælpe dig. Du kan kontakte mig her eller ringe til mig på mobil 3113 9580.

✅ Hvis ikke jeg mener at kunne flytte dig og din virksomhed markant, vil jeg ikke gå ind i mentorforløbet.

Du skal nemlig have super meget værdi af et mentorforløb med mig, så vi sammen kan fejre succeserne.

Iværksætteri skal være både sjovt og fedt 😊

 

“Jeg har Andreas Dirksen som mentor. Det har helt konkret givet mig bedre ledelsesmuligheder, og har hjulpet mig til at tænke strategisk og fungere som en bedre leder. Om du er nystartet eller erfaren så anbefaler jeg at få sparring med Andreas, han vil helt sikkert kunne skabe værdi med hans mangeårige erfaring. Det jeg godt kan lide ved Andreas, det er at han er jordnær og ærlig og tør sige det der skal siges.”

 

Patrik Lazzarotto, Direktør, LAZZAWEB

 

 

 

“Min oplevelse af Andreas er, at han er en knivskarp mentor, der fra første møde kan flytte dig og din forretning i stort og småt. Lige fra store strategiske beslutninger til små uhensigtsmæssige detaljer på hjemmesiden – men aldrig uden relevans. Derfor er der return on investment allerede fra start, og Andreas er derudover virkelig god til at kigge udover produkt og salg, men også på din personlige udvikling. Derfor kan jeg på det varmeste anbefale at få Andreas som mentor.”

 

Lau Starck, Direktør, OpdagDanmark