Personlig sparring til iværksættere til halv pris

Jeg kan godt huske, da jeg var nystartet iværksætter og havde ild i røven, men savnede en der kunne give mig sparring til, hvordan jeg skulle gøre, så jeg undgik de største bommerter. En der selv havde prøvet at gå hele vejen, og som med sin erfaring og knowhow kunne guide mig lidt i den rigtige retning og hjælpe mig med at få form, struktur og retning på mine idéer og overblik over min forretning. En der kunne se hvor potentialet i min forretning lå og hvor udfordringerne sandsynligvis ville komme. En som kunne give mig inspiration til. på hvilke områder jeg selv skulle udvikle mig, for at lykkes som iværksætter og opmuntre mig til at kæmpe videre.

Nu er jeg så selv lykkes med at gå hele vejen fra 0 til en mange-million forretning og en succesfuld exit, og vil gerne hjælpe andre iværksættere med at få succes. Derfor bruger jeg ugentligt 2-5 timer på at give sparring til halv pris til iværksættere, startups og virksomheder, som kontakter mig vedrørende hjælp.

✅ Mit tilbud om en 1 times sparring til iværksættere sikrer 100% fokus på dig og din virksomhed, og koster blot 995 kroner ex moms inklusiv min forberedelse. Det er under halvdelen af min normale timepris!

Sådan fungerer min personlige sparring til dig

Sparringen kan ske enten telefonisk eller via møde i Aalborg, og kan for eksempel omfatte følgende:

  • Ærlig og konstruktiv feedback på din forretning mht. hvad der er rigtig godt, og hvad du skal overveje at ændre eller tilføje
  • Konkrete og eksekverbare forslag til dig i forhold til at optimere, udvikle eller skalere din forretning
  • Spørgsmål til dig – ofte af strategisk karakter – til reflektion/overvejelse, f.eks. mht. til hvor du vil hen med din forretning

Jeg har erfaring med, at den bedste sparring fås, hvis jeg ikke på forhånd ved ret meget om din virksomhed, men tilgår den som enhver anden kunde ville gøre. Så det eneste du skal gøre, er at sende mig en kort beskrivelse af dig selv og din virksomhed inklusiv dens eventuelle web-adresse, samt 2-3 forslag til datoer/tidspunkter hvor jeg kan give dig min personlige feedback.

Hvorfor give personlig sparring til under halv pris?

Hvorfor er det, at jeg vil bruge tid på at give sparring til iværksættere som dig til under halv pris, når jeg kan tjene mange flere penge på at udvikle et kursus mere, give endnu et foredrag eller starte et nyt mentorforløb? Det gør jeg af følgende årsager:

  • Jeg synes det er fedt at kunne hjælpe iværksættere som dig på vej
  • Det er inspirerende at høre forskellige iværksætterhistorier og opleve den passion der ligger bag
  • Jeg holder mig opdateret på, hvad der rører sig af nye koncepter og forretningsmodeller
  • Det er en interessant måde at spotte virksomheder, som jeg måske vil investere i, enten med min tid eller med kapital

✅ Giver det mening for dig? Det gør det for mig og jeg elsker at kunne hjælpe andre til at få succes – det inspirerer mig rigtig meget.

Hvis du er interesseret i mit tilbud om at hjælpe dig, så kontakt mig her eller via mobil 3113 9580.

Jeg glæder mig til at høre fra dig 😊