Strategisk sparring og rådgivning

Jeg har givet strategisk sparring og rådgivning til mere end 40 virksomheder siden jeg solgte Plusbog.dk og Plusbok AB i sommeren 2017, især indenfor

  • Udvikling, optimering og skalering abonnementskoncepter, fordelsklubber og ecommerce-forretninger, som eksploderer i alle brancher i disse år
  • Forretningsudvikling i retning af at se muligheder, skabe disruption og markant øge forretningens størrelse og indtjening
  • Udarbejdelse af en stærk go to market strategi og sikring af den bedst mulige positionering i markedet

Det jeg kan bidrage med, er

  • At stille de rigtige forretningskritiske spørgsmål, der hjælper dig/jer til at blive knivskarp på forretningen
  • Fortælle hvad jeg set udefra tænker om forretningen, og hvad der skal ændres for at øge sandsynligheden for succés
  • Hjælpe dig/jer til at få mål og strategi gjort klart, få struktur og overblik over forretningen og fokusere på de rigtige ting
  • Komme med klare og eksekverbare inputs til, hvad jeg mener der skal til for at udvikle forretningen og/eller øge indtjeningen

Ofte er jeg også blevet bedt om hjælpe til at udvikle, implementere og optimere nye forretningsben som f.eks. en fordelsklub. Jeg synes det er super spændende at udvikle medlems/fordels/abonnements-koncepter, og opnå en loyalitet og indtjening som almindelige forretningsmodeller sjældent kan matche.

Praktisk info

✅ Mit honorar for strategisk sparring og rådgivning er det samme som hvis jeg agerer personlig mentor for dig, nemlig 2.200 kroner ex moms i timen. Hvis du ønsker en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt mig her eller på mobil 3113 9580.
.
.
Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om dette emne og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person. Andreas deler nu ud af sin store viden om abonnementkoncepter på sin blog – baseret på rådgivning af over 30 virksomheder og sin succes med Plusbog – hvorfor jeg virkelig kan anbefale, at du læser med.
Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense
.
.
.
.
.
.
.
Gennem mere end et år har jeg fulgt Andreas Dirksen, som af mange opfattes som ”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Ordet ”Konge” kan måske støde nogen på Jantelovsmanchetten, men det er blot dem, der endnu ikke har mødt Andreas. Det er nemlig ikke pral, der kendetegner Andreas Dirksen, som skabte kæmpesucces’en Plusbog.dk.
I den periode jeg har arbejdet tæt sammen med Andreas siden han solgte Plusbog.dk, har han hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes gennem fordelsklubber.
Cristian Willum, Vinderstrateg og Trusted advisor, Business Aalborg

.

.

Det siger virksomhederne om strategisk sparring og rådgivning fra mig

“Det var sindssygt brugbart og vi har lavet vores forretningsmodel helt om, så den bliver langt mere simpel, og lavet vores website om så det bliver langt klarere hvad vores produkt er. Andreas Dirksen kan hjælpe små start-ups som vores med at se vores produkt og priser udefra, da man har en tendens til bare at sidde i en osteklokke og snakke med sig selv og klappe hinanden på ryggen, da vi jo selv er rigtigt meget inde i vores produkt ift. andre.”
Peter Grumsen, CEO AppCamp & PushEngage Partner Europe

“Det var fantastisk for os at møde en person som Andreas. Vi opererer indenfor en lignende forretningsmodel, hvorfor der var stor inspiration og gode råd at hente her. Det var især på udviklingen af vores koncept og markedsføringen heraf, som vi virkelig tog til os. Værd at nævne er vores nu proaktive tilgang til prissætningen og markedsføringen af vores produkter, som virkelig har rykket os. Derudover har vi ændret eller tilpasset flere små, men yderst vigtige ting på vores hjemmeside for at stå helt skarpe. Alt i alt var det særdeles brugbart for os, hvor Andreas virkede forberedt og interesseret hele sparringen igennem. Det kan klart anbefales!”
Nikolaj Andersen, CEO & Co-founder Vinoli

“Jeg fik rigtig meget ud af sparringen med Andreas Dirksen, og vi har diskuteret hans inputs i teamet non-stop siden vores møde – det var super værdifuldt!!”
Jens Isbak, CEO & co-founder, Simpli

“I dag havde vi besøg af Andreas Dirksen der udgør 1/6 af vores nye advisory board. Det tog ham 30 minutter at vende vores forretningsmodel på hovedet. Og sammen gjorde vi den dernæst mere forståelig. Vi brugte dernæst flere timer på at forfine tankerne, og tegne det ind på vores landingpage for tilmeldinger og priser. Der sidder et godt hovede på den knægt, som navnkundige Teodor Fælgen fra Bjergkøbing Grandprix engang sagde.”
Kim Østergaard, CEO & Founder at eMailPlatform

‘I sparringen med Andreas har vi oplevet en inspirerende entusiasme, rigtig god indlevelse og beundringsværdig forretningssans, som har bragt virksomheden fremad.” 
Søren Bolvig, Direktør og Partner i Progression Park

“Super fedt og meget inspirerende samtale med Andreas. Jeg elsker at lytte til folk der ved hvad de taler om og hvor man kan mærke deres passion indenfor området. Andreas var god til at sætte spørgsmåltegn og fortælle hvilket områder han vil anbefale vi begyndte at fokusere på.”
Benjamin Philip, CEO & Founder, TeeShoppen


” Vi har de sidste par måneder hos OneKeyStory gået og tænkt over hvordan vi kunne skabe mere værdi for vores kunder (med henblik på at lave abonnement løsninger) men vi følte ikke rigtigt vi kom frem til en effektiv og actionable plan. Efter sparringen med Andreas har vi nu fået en dybere forståelse for hvordan vi skal tænke over værdiskabelse, hvilket har resulteret i en klar step-by-step strategi som vi er gået igang med at implementere med det samme”
Aladin, Co-Founder, OneKeyStory
 –
“Jeg havde i dag den udsøgte fornøjelse at bruge et par timer sammen med Andreas Dirksen. Udover at det var meget spændende at høre hans historie, var han meget gavmild med positivt og konstruktivt input til vores forretning og produkt. Andreas ved MEGET om abonnementsbaserede forretningsmodeller og vi snakkede både styrker og svagheder i vores value proposition og go-to-market strategi og muligheder. Vi deler en passion for at komme ud over stepperne og teste vores forretnings-teser i markedet. Jeg håber at jeg kommer til at snakke meget mere med Andreas fremover.”
Uffe Wedsgaard Koch, CEO & Co-founder, Pre.do