Workshops om abonnementsforretning:

Sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning

At skabe en succésfuld abonnementsforretning er ikke så lige til. Det er en helt anden type forretning end for eksempel en webshop, og mange virksomheder griber det forkert an, eller udnytter sket ikke det store potentiale der ofte er i en abonnementsforretning.

Mine workshops skrues sammen fra gang til gang i samarbejde med virksomheden, så de bedst muligt imødekommer virksomhedens ønsker og behov. Typisk hjælper jeg enten via et aftalt udviklingsforløb, eller jeg kommer og faciliterer en halv dags inspirations-workshop, hvor I selv arbejdere videre med de idéer og tips, den afstedkommer.

Workshops i et udviklingsforløb (varighed efter behov)

Hvis du ønsker min hjælp til at udvikle en abonnementsforretning for dig, eller optimere en eksisterende abonnementsforretning, kan jeg være med på en del eller hele rejsen. Jeg har udviklet min egen abonnements-udviklings-model, der består af 37 trin fordelt på 3 faser: Udviklingsfasen hvor konceptet defineres og beskrives, Eksekverings- og optimeringsfasen hvor abonnementsforretningen launches og løbende forbedres og Skaleringsfasen, hvor abonnementsforretningen får vinger og vokser.

 

 

 

Afhængig af virksomhedens stade og mål med processen, udvælger jeg de relevante trin i processen, og faciliterer processen, frem mod at skabe succesfuld abonnementsforretning. Relevante trin kan f.eks. være

 • Positionering i markedet
 • Modelering af abonnementsmodellen
 • Definering af fordele og priser
 • Valg af teknisk platform og betalingsmuligheder
 • Strategi for hvervning og fastholdelse af medlemmer
 • Skabelse af klubfølelse og belønning af loyalitet
 • Strategi for skalering af medlemstallet

I udviklingsprocessen arbejder vi kreativt med at skabe den for dig bedst mulige abonnementsforretning, i henhold til dine forretningsmæssige og økonomiske mål med forretningen.

Inspirations-workshop (1/2 dag)

Hvis du ikke har stor erfaring med at arbejde med skabelse af en succesfuld abonnementsforretning, eller bare gerne vil inspireres/udfordres til at tænke større eller anderledes og gerne selv vil arbejde videre, kan en inspirations-workshop være lige det du har bruge for. En inspirations-workshop kan for eksempel bestå af disse 3 dele:

1. Den fantastiske historie om, hvordan jeg skabte en stor og succesfuld fordelsklub

Plusbog gik på 5 år fra 0 til en mangemillion-forretning, der solgte mere end 500.000 bøger om året og blev Danmarks første  store fordelsklub og Danmarks 2. største online boghandel. Undervejs måtte vi tackle massevis af udfordringer, for eksempel:

 • Hvordan starter man op i en branche, som man ikke ved noget om?
 • Hvad gør man for at få tusindvis af nye medlemmer på 3 uger?
 • Hvad gør man, når ens leverandør pludselig hiver stikket, så man ikke længere kan levere nogen varer?
 • Hvordan reagerer konkurrenterne, når man skaber disruption i markedet?

2. Et unikt kig ind i “abonnements-maskinrummet”

I alle succésfulde abonnementsforretninger er der disse 4 områder, som du SKAL have styr på, for at kunne udvikle, optimere og skalere din forretning. Jeg tager dig med ind i “maskinrummet” og giver dig mine bedste tips:

 • Sådan skaber du et forretningsmæssigt stærkt abonnements-koncept
 • Sådan skaffer du medlemmer og skaber stor volumen
 • Sådan fastholder du medlemmer og gør dem til ambassadører
 • Sådan maksimerer du bundlinjen i din abonnementsforretning

3. Perspektivering mht. hvordan DIN forretning kan udvikles og optimeres

 • Vi arbejder kreativt med at udvikle, optimere og skalere din abonnementsforretning. Jeg har på forhånd kigget lidt ind i din forretning med et medlems øjne og med forretningskritiske øjne, og stiller en række spørgsmål til reflektion og besvarelse i plenum
 • Jeg vil også lede dig/jer gennem nogle øvelser, som i høj grad er eye-openers, og som vil give værdifuld viden om, hvordan du/I skaber en endnu bedre abonnementsforretning
 • Du/I får også mine konkrete forslag og tips til, hvorledes din forretningen kan forbedres

Praktisk info vedr. workshop om din abonnementsforretning:

✅ Workshops koster 11.500 for 1/2 dag og 18.500 for en hel dag (priser ex moms)

✅ Kontakt mig HER eller på mobil 3113 9580 for mere info og booking.

“På Kristeligt dagblad havde vi glæden af at have Andreas på besøg til en inspirationsformiddag om fordelsklubber. Det var virkelig en stor fornøjelse, han var yderst velforberedt – også på os som virksomhed. Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

 

 

 

 

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på. Hans store viden og kreative mindset kan sagtens transformeres til vores branche. I en engageret og involverende proces fik han os til at se muligheder og potentiale i fordelsklubber. Andreas gjorde stort fagligt indtryk på os alle og han formåede at skabe en super god stemning gennem hele workshoppen.”

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

 

 

 

 

“Vi er i gang med at designe et nyt og spændende koncept til iværksættere, og vi har i den forbindelse trukket på Andreas’ store viden omkring fordelsklubber. Selvom vi ikke er en kommerciel virksomhed, har vi fået utrolig god respons på vigtige elementer at indtænke. Andreas har fingeren på pulsen ift., hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg