,

Abonnementskonge – Andreas J Dirksen

Jeg blev fornylig endnu engang kaldt abonnementskonge.

Forhistorien er, at jeg blev kontaktet af en person, der havde været på kursus med Væksthus Nordjylland. På kurset havde han spurgt, om der var nogen der kendte en ekspert i abonnementsforretninger. Han have nemlig en fordelsklub, som han ønskede hjælp til at udvikle.

En af de andre tippede ham om at kontakte mig for hjælp, og stak ham en seddel i hånden, hvor der stod

Andreas J Dirksen – Abonnementskonge

Det synes jeg er en super fed måde at blive kontaktet på, og det er faktisk ikke første gang, at jeg er blevet kaldet abonnementskonge.

Det er jo på mange måder et navn med kant, og jeg er da lidt smigret over at blive kaldet det, selvom jeg jo har arbejdet intensivt med at udvikle, optimere og skalere abonnementsforretninger i mere end 10 år.

Så måske jeg skal overveje at begynde at kalde mig selv for abonnementskonge, i stedet for den mere kedelige titel abonnements-ekspert / subscription expert 😊

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *