Club SignUp

Bliv medlem, og få adgang til:

 • MasterClass onlinekursus med 24 videoer om hvordan du skaber en succesfuld abonnementsforretning (værdi 3.250 kr.)
 • Invitation til den lukkede Club SignUp netværksgruppe
 • Ugentlig Q&A i gruppen med Andreas Dirksen, hvor du kan få svar på dine spørgsmål
 • SignUp Talk der er et podcast-univers med inspirerende profiler indenfor abonnementsverdenen
 • 20% rabat på Workshop kursus (værdi 1.300 kr.)
 • Invitation til Club SignUp medlems-meetups 2 gange/år

349 kr./måned + moms

Ingen binding – afmeld når du vil.

CLUB SIGNUP

Fordelsklubben for dig som ønsker at skabe at skabe en succesfuld abonnementsforretning

MED CLUB SIGNUP FÅR DU HJÆLP TIL

 • At få automatiske indtægter, så du ikke hver måned skal starte fra nul med at skabe salg og omsætning i din forretning
 • At skabe en forretning med et stort skaleringspotentiale
 • At realisere dit mål om at få en million-abonnementsbusiness

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Når jeg taler om abonnementsløsninger, hører jeg ofte spørgsmål som:

 • Er min idé god nok?
 • Hvordan kommer jeg i gang?
 • Hvilke fejl skal jeg undgå at begå?
 • Hvad skal mit medlemskab koste?
 • Hvordan skaber jeg indhold og værdi for min medlemmer?
 • Hvordan får og fastholder jeg medlemmer?
 • Hvad skal der til, for at vokse med raketfart?

Det og meget mere får du svar på i MasterClass videokurset!

Du lærer desuden at skabe en forretning, der måned for måned automatisk giver dig indtægter, så du kan sove godt om natten, i stedet for hele tiden at være bange for ikke at kunne skabe nok salg.

Du får også den nødvendige hjælp og støtte til at komme rigtigt i gang. Dels via netværksgruppen og dels via de ugentlig Q&A-sessions af en times varighed, hvor Andreas Dirksen svarer på spørgsmål, som du og de øvrige Club SignUp medlemmer sidder med.

CLUB SIGNUP ER IKKE FOR ALLE

Uanset hvilken størrelse din virksomhed har, uanset hvilken branche du arbejder i og uanset om du handler med kunder (B2C), eller handler med andre virksomheder (B2B), er Club SignUp for dig, der ønsker at blive abonnements-mester.

Club SignUp er dog IKKE for alle. Du skal nemlig være parat til at investere din tid i at lære, hvordan du gør, samt handle på den viden du får, hvis du skal lykkedes med at skabe en succesfuld abonnementsforretning!

DINE MEDLEMSFORDELE

Som medlem af Club SignUp får du 6 store fordele

VIDEN: MasterClass videokurset med 24 videoer (værdi 3.250 kr.) der på let forståelig måde viser dig, hvordan du skaber en succesfuld abonnementsforretning, der kan vokse med raketfart!

INSPIRATION: Podcast-interviews med iværksættere og andre spændende profiler der drømmer om eller allerede driver business indenfor abonnementsverdenen.

SPARRING: Invitation til den lukkede netværksgruppe, hvor du kan netværke og sparre med de andre Club SignUp medlemmer for inspiration og viden, der kan hjælpe dig i mål med din business.

RABAT: Besparelse på 20% på Workshop kurset (værdi 1.300 kr.), hvor du både får undervisning og 30 min. 1:1 sparring på din business af Andreas Dirksen (værdi 2.000 kr.)

SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL: Ugentlig Q&A hvor du i Club SignUp netværksgruppen kan stille spørgsmål og få svar på dine spørgsmål af abonnementsekspert Andreas Dirksen.

NETVÆRK: Invitation 2 gange om året til medlems-meetups, hvor du kan møde, netværke og vidensdele med de andre Club SignUp medlemmer.

Din vej til succes

Med Club SignUp får du det der skal til, for at nå dit mål om at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

En forretning, hvor du automatisk får penge ind på din konto fra de løbende medlemsbetalinger, så du ikke hver måned skal starte fra 0 med at skabe salg og omsætning i din business!

Udtalelser

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes.”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted advisor

SÅDAN FUNGERER DET

Så snart, du har købt kurset, får du tilsendt login til det eksklusive Club SignUp online univers, hvor MasterClub videokurset venter på dig.

I Club SignUp universet finder du også den lukkede Club SignUp netværksgruppe og information om, hvornår den næste Q&A-session kører, samt adgang til SignUp Talk podcast-universet.

Du får desuden tilsendt et link til 20% rabat på Workshop kurset, samt en invitation til den næste Club SignUp medlems meet-up, når datoen for den er fastlagt.

Velkommen til Club SignUp – stedet hvor de succesfulde abonnementsforretninger skabes!

Club SignUp

DKK 349 kr./måned ex moms

SignUp MasterClass med 24 videoer

Du får adgang til alle 24 online video-lektioner, der trin for trin viser dig hvordan du skaber en succesfuld abonnementsforretning.

Kursus kan også høres uden billede, så du ikke behøver at sidde foran skærmen.
I samme øjeblik som du signer op på kurset, har du adgang til alle 24 videoer.

Invitation til lukket netværksgruppe

Lukket facebook gruppe hvor du kan sparre og netværke med andre ligesindede.

Q&A med svar på dine spørgsmål

I ERFA-gruppen får du mulighed for at stille spørgsmål i den ugentlige Q&A med Andreas Dirksen.

Adgang til SignUp Talk podcasts

Du får fra 1/10 også adgang til SignUp Talk, som er et inspirerende podcast-univers med interviews med iværksætter og virksomhedsejere der driver eller brænder for at skabe succesfulde abonnementsforretninger.

20% rabat på Workshop kurset

Via dit medlemskab af Club SignUp får du 20% rabat på Workshop kurset (værdi 1.300 kr.) hvor du på én dag lærer, hvordan du skaber en succesfuld abonnementsforretning. Efter kurset får du en times 1:1 sparring med Andreas Dirksen vedr. din business (værdi 3.000 kr.), så du får eksekveret på den viden du lærer på kurset.

Invitation til Club SignUp meet-ups

2 gange om året inviteres du med til inspirerende meet-ups kun for medlemmer af Club SignUp, hvor du møder spændende profiler indenfor abonnementsverdenen, får vigtig viden og læring, samt møder de andre Club SignUp medlemmer.

-----

MasterClass (kun videokurset)

DKK 3.250 kr. ex moms.

(Betal evt. i 2 rater á 1.675 kr.)

Sign Up MasterClass med 24 videoer

Du får adgang til alle 24 online video-lektioner, der trin for trin viser dig hvordan du skaber en succesfuld abonnementsforretning.

Kursus kan også høres uden billede, så du ikke behøver at sidde foran skærmen.
I samme øjeblik som du signer op på kurset, har du adgang til alle 24 videoer.

Adgang for altid

Når du alene køber MasterClass kurset, får du kurset til evigt eje, og kan se det lige så mange gang og i lige så lang tid som du ønsker det. så det får alle guldkornene med.

DIN UNDERVISER - ANDREAS DIRKSEN

Skaberen af SignUp MasterClub er Andreas Dirksen, founder af Danmarks første store fordelsklub, Plusbog. Han har hjulpet +50 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere en succesfuld abonnementsforretning.

Andreas er investor i en række succesfulde abonnements-virksomheder inklusiv RebuyBaby, Emotionelle Kundetyper og Kreakassen, er modtager af Børsens Gazellepris og er optaget i Kraks Blå Bog.

Samt også forfatter til bogen Sign Up, som udkom i august 2019 og øjeblikkeligt blev en Bestseller. Bogen udkommer også i USA ultimo 2019.

Andreas har 10 års erfaring med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnementsforretninger, og kaldes ofte for Abonnementskongen pga. sin store erfaring og viden med netop den type virksomheder.