Investering i virksomheder

Det sker, at jeg ikke kun investerer tid men også mine penge i virksomheder, idet jeg også agerer som Business Angel. De kriterier som jeg lægger til grund for beslutningen om at investere i en virksomhed er:

  • Det er en online abonnementsforretning, gerne men ikke nødvendigvis indenfor ecommerce
  • Jeg ser et stort skalering- og vækstpotentiale i virksomheden
  • Det er en virksomhed som jeg vurderer, at jeg med min viden og mine kompetencer kan være med til at flytte markant. Jeg er således kun interesseret i at investere “kloge penge”
  • Der er tale om nogle produkter/services eller et marked som jeg synes er interessant og sjovt at arbejde med
  • Virksomheden er launchet og der er skabt de første salg, så der er proff of concept for at der rent faktisk er et marked for produkterne/servicene
  • Der står en person eller et team bag virksomheden som er super committet til at drive virksomheden, som selv investerer al sin tid og sine penge i at få virksomheden til at blive en succes, og hvor vi indbyrdes har god kemi og samme høje ambitionsniveau

Mine aktuelle investeringer

Central CarWash ApS

En abonnementsforretning hvor man for et lavt månedligt beløb kan få sin bil håndvasket og renset så ofte det ønskes. Bilen bliver passet og plejet, og kunden oplever igen og igen følelsen af næsten ny bil.

ReBuyBaby ApS

En fordelsklub der formidler luksus babytøj til 20-25% af nyprisen i et 100% bæredygtigt koncept, hvor tøjet genbruges af op til 4 børnefamilier, hvorefter det gives til Mødrehjælpen og DIN Nødhjælp.

Kreakassen.dk ApS

En fordelsklub der har som vision at bringe kreativiteten, nærværet og fordybelsen tilbage til børnefamilierne. Sender hver måned sjove kreakasser med gør-det-selv-projekter til børnefamilier med børn i alderen 5-9 år.

Venue Manager A/S

En billet-app til sportklubber og festivaler, som øger publikums-loyaliteten og skaber mersalg. Har bla. AGF, Lyngby Boldklub og Smuk festival som kunder. Er i gang med en internationalisering med fokus på især det tyske marked.

Mere info om mine investeringer

Kontakt mig her, hvis du er interesseret i at vide mere om mine investeringer.

Statusmøde i november 2018 med Christian Stadil, Naomi Gelman og Imran Rashid (mr. SLUK) fra Kreakassen.