Foredrag om abonnements forretninger

Få historien om abonnements-revolutionen og Plusbog

  • Andreas Dirksen skabte den første store fordelsklub i Danmark med en mange-million omsætning indenfor få år. Hør den medrivende historie om hvordan det gik til.
  • Få også et spændende indblik i, hvad der skaber en succesfuld abonnementsforretning og hvorfor også DIN virksomhed skal forholde sig til abonnements-revolutionen, inden det er for sent!

Foredrag om abonnementsforretninger der inspirerer

Andreas Dirksen har været på en fantastisk iværksætterrejse med skabelsen af Danmarks første store fordelsklub Plusbog.

Undervejs har der været masser af sejre og udfordringer – at udfordre og disrupte en hel branche er super spændende og risikofyldt! Andreas Dirksen har også fået Børsens gazellepris og er blevet optaget i Kraks blå bog, men mest af alt har han fået en fantastisk stor viden om, hvordan man skaber en succesfuld abonnementsforretning. Den viden har han efter salget af sine virksomheder brugt til at hjælpe mere end 50 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere deres abonnementsforretning.

I dette medrivende foredrag, kommer Andreas Dirksen blandt andet ind på:

  • Historien om hvordan Danmarks første store fordelsklub blev til
  • Hvad der kendetegner den succesfulde abonnementsforretning
  • Hvorfor antallet af abonnementsforretninger eksploderer i disse år
  • Hvordan din virksomhed kan drage fordel af abonnements-revolutionen

Foredraget tager 60 minutter. Pris: 12.000 kroner ex moms.

Indhold og længde på foredraget kan ændres efter aftale – kontakt Andreas Dirksen vedr. forespørgsel om dette.

Udtalelser

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes.”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted advisor

Virksomheder som jeg har investeret i

blogindlæg om abonnementsforretning

Virksomheder som jeg har hjulpet