Startup-hjælp

Få hjælp til din abonnements-startup til under halv pris

  • Hvis du har en startup, tilbyder jeg dig en times sparring til under halv pris, så du kan komme godt i gang fra start.
  • Start-hjælpen kan f.eks. omfatte rådgivning om hvilken abonnementsmodel du skal vælge, eller hvordan du bedst muligt styrer og driver din abonnementsforretning
  • Du stiller spørgsmålene og jeg hjælper dig til at komme godt fra land.

Kom godt fra land med din abonnements-startup

Abonnementsforretning er det hurtigst voksende forretningskoncept der findes, og antallet af abonnementsforretninger eksploderer i alle brancher i disse år. Især de unge har taget konceptet til sig, og mange startups tænker abonnement fra start.

Jeg hjælper dig med din startup ved at tilbyde en times sparring til under halv pris. Målet er at du undgår de største begynderfejl og kommer godt fra land, forretningsmæssigt, teknisk og økonomisk. Vi kan komme rigtig langt rundt på en time, og på dem måde sparer du en masse måneders eller måske års arbejde.

En times startup-hjælp koster 995 kroner ex moms. Det er 55% billigere end normalprisen på 2.200 kr/time.

Udtalelser.

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes.”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted advisor

Virksomheder som jeg har investeret i.

blogindlæg om abonnementsforretning.

Virksomheder som jeg har hjulpet.