Miniforedrag, Q&A og bogsignering

Mød Andreas Dirksen, kongen af abonnementsløsninger og founder af Danmarks første store fordelsklub, ‘Plusbog’.

Denne eftermiddag vil Andreas Dirksen dele sin rejse om den lille enkeltmands-startup, ‘Plusbog’ som en december måned pludselig fik 10.000 nye medlemmer på få uger, og dermed overraskede alle i branchen.

Det er fortællingen om en mand, som ruskede op i bogbranchen og på kort tid skabte Danmarks første fordelsklub. Samt inspiration til, hvordan man skaber en succesfuld abonnementsforretning.

I august 2019 udkom Andreas Dirksens første bog ‘Sign Up’ fra forlaget Peoples Press. Efter blot få dage var første oplag udsolgt, og bogen gik direkte ind på Bestsellerlisternes top-10 over mest solgte bøger i Danmark.

Før Andreas Dirksen debuterede som forfatter, har han hjulpet mere end 50 virksomheder med at skabe og udvikling deres abonnementsforretning. Han er desuden modtager af Børsens Gazellepris i 2012 og optaget i Kraks Blå Bog i 2017.
Mød Andreas Dirksen når han i samarbejde med Bog&Ide, Aalborg inviterer til miniforedrag. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål og købe bogen ‘Sign Up’ som naturligvis signeres, hvis det ønskes.

Tidspunkt: Torsdag den 10.10.2019, kl. 15.00-17.00

Tilmeld dig her: Miniforedrag, Q&A og bogsignering