Netværk omkring abonnementsløsninger

  • SignUp Abonnement Netværk DK er en gratis ERFA gruppe for sparring, inspiration og netværk vedrørende abonnementsforretninger
  • Siden juni 2019 har gruppen fået over 700 medlemmer, som hjælper hinanden
  • I gruppen får du også værdifulde presales og gode tilbud på kurser og bøger, der hjælper dig til at skabe en succesfuld abonnementsforretning
  • Du får også mulighed for at vinde 60 min. sparring med Andreas Dirksen

SignUp Abonnements Netværk DK

Du er meget velkommen til at ansøge om optagelse i min ERFA-gruppe om abonnementsforretninger => ‘SignUp Abonnements Netværk DK.’

SignUp Abonnements Netværk DK er et community for passionerede iværksættere og virksomhedsejere, som driver en abonnementsforretning, eller drømmer om at skabe en. Jeg oprettede gruppen i juni 2019 og den har pt. mere end 6700 super abonnements-interesserede og aktive medlemmer.

Det er et community for dig som søger inspiration og tips omkring det at opbygge, optimere og skalere en abonnements business.

Det er gratis at være medlem af – ansøg om optagelse her => SignUp Abonnements Netværk DK.

Når du deltager i gruppen, får du mulighed for at vinde 60 min. gratis sparring med Andreas Dirksen. Hver måned kårer vi nemlig “Månedens SignUp medlem, der i måneden har bidraget mest positivt til gruppen.

Udtalelser

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes.”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted advisor

Abonnements-virksomheder som jeg har investeret i

ivn

Blogindlæg om abonnementsforretning

Virksomheder som jeg har løst opgaver for