Sparring.

Få værdifuld og konkret sparring til at få succes

  • Jeg har selv gået hele vejen, og skabt nogle store og succesfulde abonnementsforretninger. Samt hjulpet mere end 50 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere deres abonnementsforretning.
  • Min sparring er både på strategisk og på operationelt niveau med helt konkrete anbefalinger til, hvad du skal gøre. Derfor er det super nemt for dig at eksekvere på sparringen og forbedre og vækste din forretning.

Få sparring du kan bruge til noget

Jeg kan lynhurtigt se, hvor din abonnementsforretning er skruet godt sammen, og hvor du bør ændre eller justere din forretning, så den bliver meget bedre og langt større.

Min sparring og rådgivning kan komme hele vejen rundt, eksempelvis:

  • Hvordan dit medlemskoncept kan forbedres og styrkes
  • Hvordan du forbedrer din medlemskonvertering
  • Hvordan du øger medlemmerns levetid og livstidsværdi
  • Hvordan din tekniske platform bliver toptunet
  • Hvilke nøgletal du skal styre din abonnementsforretning efter

Jeg tager 2.200 kroner ex moms pr. time jeg sparrer/rådgiver dig

Udtalelser.

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes.”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted advisor

Virksomheder som jeg har investeret i.

blogindlæg om abonnementsforretning.

Virksomheder som jeg har hjulpet.