Workshops

Skab en fantastisk abonnementsforretning sammen med dit team

  • Andreas Dirksen kommer ud i din virksomhed, og hjælper dig og dit team med at udvikle, optimere og skalere jeres forretning.
  • Formålet med workshoppen aftales med dig, og så udvikles en halv eller hel dag, der er spot-on målrettet din virksomhed
  • Forud for workshoppen får alle deltagerne hjemmearbejde, for at maksimere udbyttet
  • Formen på workshoppen er kreativ og legende – det skal både være sjovt og lærerigt at deltage

Workshops der udvikler din virksomhed og dit team

At udvikle forretningen sammen med sit team via en eller flere målrettede workshops, er utrolig værdiskabende for din virksomhed.

Andreas Dirksen har mere end 15 års erfaring med at drive og facilitere workshops, og skræddersyr workshopsene, så du når de ønskede mål for din business.

Alle i teamet involveres aktivt i både idéfasen og i den kreative fælles udviklingsproces, på en kreativ, legende, inspirerende og sjov måde.

  • En halv dags workshop koster 14.500 kr. ex moms.
  • En hel dags workshop koster 25.500 kr. ex moms.

Kontakt Andreas Dirksen for spørgsmål og booking.

Udtalelser.

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes.”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted advisor

Virksomheder som jeg har investeret i.

blogindlæg om abonnementsforretning.

Virksomheder som jeg har hjulpet.