Workshops

Få hjælp til at gøre DIN abonnementsforretning succesfuld

 • Andreas Dirksen kommer ud i din virksomhed, og hjælper dig trin for trin med at udvikle, optimere og skalere din abonnementsforretning.
 • Grundlaget for workshoppen er Abonnementskonge-modellen, der via 20 trin hjælper dig til at få alle elementer af din business toptunet
 • Der arbejdes med præcis de trin der er relevante for dig, i forhold til hvor din virksomhed er nu, og hvor du drømmer om at bringe den hen
 • Workshoppen er spot-on målrettet DIN business, så du får en konkret køreplan for, hvordan du skaber en succesfuld abonnementsforretning

En workshop der udvikler din virksomhed og giver dig succes

Andreas Dirksens har på baggrund af sin succes med at skabe en 100 mio. abonnementsforretning, skabt en model for, hvordan DU også får succes. Funderet i denne model har Andreas Dirksen hjulpet mere end 50 businesses med at udvikle en succesfuld abonnementsforretning. Modellen fungerer uanset størrelse af virksomhed og uanset branche, og har vist sig særdelses succesfuld indenfor både B2C og B2B.

Denne ekspertmodel – kaldet Abonnementskonge modellen – består af 5 faser:

 • Konceptet
 • Platformen
 • Rekruttering
 • Fastholdelse
 • Profit

I hver fase er der en række konkrete trin, 20 i alt, der hjælper dig til at udvikle, optimere og skalere din abonnementsforretning. Modellen danner fundamentet for workshoppen og sikrer, at du TRIN FOR TRIN får skabt den succesfulde abonnementsforretning som du drømmer om.

Andreas Dirksen har mere end 15 års erfaring med at drive og facilitere workshops, og skræddersyr workshopsene, så du får en konkret køreplan for, hvordan du når de ønskede mål for din business.

 • En halv dags workshop koster 14.500 kr. ex moms.
 • En hel dags workshop koster 23.500 kr. ex moms.

Disse business workshops er en del af SignUp Academy, som hjælper virksomheder med at skabe succesfulde abonnementsforretninger.

SignUp Succes forløb

Hvis du i forlængelse af workshoppen ønsker hjælp til den videre udvikling, optimering og implementering af en abonnementsforretning, kan du booke dig ind på Andreas Dirksens 6-måneders SignUp Succes forløb. Via møder hver 3. uge og en telefonisk hotline, hjælpes du TRIN FOR TRIN med at træffe de rigtige beslutninger og få en vellykket implementering.

Derved får du “foræret” 10 års erfaring og best practices, og kan meget hurtigere få lagt et stærkt fundament, skabt en succesfuld abonnementsforretning og komme i gang med at tjene penge.

 • Prisen for et SignUp Succes forløb er 12.500 kr. ex moms pr. måned
 • Spar 10.000 kr: Ved samlet betaling forud for forløbet, er prisen 65.000 kr. ex moms

OBS: SignUp Succes forløbet er limiteret til max 10 virksomheder af gangen, så der kan være venteliste!

Kontakt Andreas Dirksen for spørgsmål og booking.

Udtalelser.

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes.”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted advisor

Virksomheder som jeg har investeret i.

blogindlæg om abonnementsforretning.

Virksomheder som jeg har hjulpet.